SEURAAVA OTTELU:
Lopputulos: 9 - 5
SEURAAVA OTTELU:

Etelän reissulta neljä pistettä mukaan

SPV palasi MM-tauolta tuplavierasreissun merkeissä. Espoossa heti kisatauon jälkeen todella kovaa virettä Nokian Krp:tä vastaan osoittanut Indians oli lopulta myös Peliveljiä parempi. Jatkoajalla ratkaisun saanut huipputasainen kamppailu päättyi lukemiin 6-5 (2-2,2-2,1-1,1-0). Ottelupöytäkirja.

Seuraavana päivänä Turussa SPV kohtasi sarjan toisen turkulaisjoukkueen, sarjanousija FBC Turun. Tämä kamppailu oli varsin kaksijakoinen, kun kotijoukkue tuli otteluun selvästi pohjalaisvieraitaan nälkäisemmin ja veikin ensi erän lukemin 2-0. Toisessa erässä erityisesti Jukka-Pekka Pelto-Arvon vahva vire käänsi asetelmat päälaelleen ja lopulta SPV:n rutiini ja parantuneet otteet olivat liikaa turkulaisille. Matkaan lähti kaikki kolme pistettä 4-7 (2-0,1-3,1-4) lukemin. Ottelupöytäkirja.

Seuraavaksi SPV:n pelit jatkuvatkin kotiottelulla, kun lauantaina 26. päivä Urheilutalolle saapuu OLS Oulusta. Ottelu alkaa klo 17.00. Lippuja saa kätevimmin etukäteen täältä:

Liput

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.