Happee terävämpi ekassa puolivälierä -trillerissä

Happee voitti kuin voittikin ensimmäisen puolivälieräottelun sarjan avauksessa Jyväskylässä. Erittäin tasainen kamppailu eteni jatkoajan kahdeksannelle minuutille asti, kunnes SPV:n puolustajasta kimmahtanut pallon tippui maalin eteen ja Happeen Jami Manninen napautti pallon pompun kautta maaliin. Loppulukemat 3-2 (0-0, 1-1,1-1,1-0) kertovat toisaalta paljon kamppailun luonteesta, toisaalta eivät paljon mitään. Se on selvää, että vastakkain ovat äärimmäisen tasaiset joukkueet. Se taas, että maaleja tulee näin vauhdikkaassa kamppailussa vain tämä määrä, ei kerro totuutta ottelun luonteesta. Vauhtia ja tilanteita nimittäin riitti tässäkin kamppailussa, mutta molemmat joukkueet puolustivat varsin hyvin ja maalivahdit olivat taas kovalla tasolla.

Happee-SPV_Peter

SPV:lle ottelusta jäi ehkä kuitenkin enemmän jossiteltavaa, etenkin viimeistelyn suhteen. Paikat ratkoa maalin peli olivat olemassa, mutta tänään ei saatu kahta maalia enempää aikaan ja siihen tietysti tarvitaan parannusta. SPV:n maalintekijöinä kunnostuivat Juuso Keskinen (1+1) sekä Juho Repo. Tämä kentällinen loi useampia hyviä paikkoja ja tosiaan suuri vääryys ei olisi ollut, että myös se voittomaali olisi voinut syntyä tämän viisikon toimesta.

Ottelupöytäkirjaan.

Pelit jatkuvat nopeasti ja lauantaina pelataan Seinäjoen Urheilutalolla. Lippuja otteluun kannattaa hankkia ajoissa täältä.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.