Jälleen voitto rankkareilla – Oilersin vuoro taipua Peliveljille

SPV otti jälleen voiton rankkarikisan kautta. Tällä kertaa lukemat olivat 6-5, ja pitkällä kaavalla sai taipua Espoon ylpeys, Esport Oilers. Äärimmäisen tiukan ja jännittävän ottelun kaikki erät päättyivät tasatulokseen, eli 2-2,1-1 ja 2-2. SPV johti ottelua ensin 2-0, sitten vielä 3-2, mutta Oilers kiri aina tasoihin ja karkasi kolmannen erän alussa jo 3-5 johtoon. Sitkeä SPV ei kuitenkaan taipunut, vaan kavensi ylivoimalla Sami Kosken nopeasta vaparioivalluksesta, jonka Santeri Uusi-Laitila tälläsi sisään. Ja muutama minuutti myöhemmin sama nuorimies toi SPV:n tasaviisikoin tasoihin hienon hyökkäyksen päätteeksi.

Uusi-Laitila olikin ottelun tehokkain pelaaja tehoin 2+2. SPV:n muista maaleista vastasivat Peter Kotilainen kahdella osumallaan (2+1) ja Jeri Heikkilä kertaalleen.

QD6A8256

Santeri Uusi-Laitila oli tänään kentän tehokuningas lukemin 2+2. Kuva: Juha Käenmäki

SPV pelasi jälleen ihan kelpo puolustuspelin, mutta helpot henkilökohtaiset virheet maksoivat tänäänkin muutaman maalin omiin. Joukkue on kuitenkin kasvanut tällä kaudella erittäin hankalasti voitettavaksi ja äärimmäisen sitkeäksi ryhmäksi. Nyt voittolaukauksilla tullut voitto oli jo kauden kuudes. Samalla joukkue on katkonut heikkoja putkiaan monia vastustajia vastaan. Samoin kävi tänäänkin, kun illan vastustaja Oilers oli edelliskaudella SPV:lle ylipääsemätön vastustaja ja kauden tämänkin kauden ensimmäisestä kohtaamisesta tuli tappio. Nyt Oilersiakin vastaan siis kääntyi uusi lehti lähihistoriaan verrattuna.

– Ollaan oltu aika tasainen suorittaja ja kyetty viemään maalin pelejä viimeistään voittolaukauksilla. Ei olla liian valmiita vielä missään ja koko ajan pyritään parantamaan tekemistä joka rintamalla, kommentoi SPV:n päävalmentaja Jori Isomäki joukkueen edesottamuksia.

Ottelupöytäkirjaan pääsee tästä.

Isot ja tärkeät pelit jatkuvat heti huomenna, kun Urheilutalolle saapuu hurjassa vireessä oleva TPS. Turkulaiset ovat voittaneet kahta peliä lukuunottamatta kauden kaikki ottelunsa. Huomenna jos koskaan nähdään, missä Peliveljien iskukyky kulkee tämän hetken liigakärkeä vastaan. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 15.30. Liput otteluun saa ennakkoon kätevimmin täältä:

Liput

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.