Kiri jäi kesken, 1. derby Jymylle

Seinäjoen joukkueiden kauden 2023-24 ensimmäinen derby meni Jymylle. Areenan superviikonlopun avauspelissä Jymy isännöi ottelua ja oli maalipaikoissaan erittäin tehokas karaten toisen erän loppupuolella jo 4-1 johtoon. SPV kehitti päätöserään kovan kirin, mutta maalit jäivät lopulta kahteen kavennusosumaan, vaikka peli oli päätöserässä aika ajoin lähes yhtä päätä. Jymy otti johtoasemassa useamman jäähyn ja SPV rokotikin niistä yhden siirretyn sekä 5vs3 jäähyn aikana. Kun enempää osumia ei saatu kuitenkaan erikoistilanteistakaan aikaan, lopputulokseksi jäi Jymyn 4-3 (1-0,3-1,0-2) voitto.

Superviikonloppu jatkuu Seinäjoki Areenassa huomenna naisten lentopallon pääsarjaottelulla Jymy -lentiksen toimesta. Sunnuntaina on vuorossa SPV:n isännöimä ottelu, kun kauden ensimmäinen Väli-Suomen vääntö SPV:n ja Happeen välillä. Tuo ottelu alkaa klo 17.00. Liput otteluun saa ennakkoon täältä:

Liput

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.