Kotituplasta täydet pisteet maalikarkeloilla

Kuvat: Juha Käenmäki

SPV tosiaan oli tehnyt edellisviikonlopun karmean TPS -pelin jälkeen läksyt hyvin. Kotituplasta tulikin lopulta Peliveljien yksi kovimmista näytöksistä koko liigahistoriassa, sillä sunnuntaina ottelu sarjanousija FBC Turkua vastaan päättyi lukemiin 17-3 (8-0, 6-1, 3-2). Kun edellisiltana lukemat olivat 9-3, SPV:n viikonlopun maaliero oli 26-6, joka lienee aika lähellä historiallisia lukemia.

Yhtä kaikki, ilahduttavinta myös sunnuntain ottelussa oli toimivat koostumukset ja kurinalainen joukkuepeli niin puolustuksessa kuin pelin muillakin osa-alueilla. Samalla maalintekosektorilla oli tietysti monta yksilöonnistujaa. Yksi kirkkaimmista oli Peter Kotilainen, joka tänään kokosi tehot 1+5. Näillä tehoilla Kotilaiselle tuli täyteen myös 500 tehopistettä liigassa, tai itseasiassa niitä on nyt jo 502. Vähintään kahteen tehopisteeseen tänään kahdeksan pelaajaa: Jukka-Pekka Pelto-Arvo 3+1, Sami Koski 1+3, Konsta Haukkala, Aaro Tammiranta 2+1, Juuso Keskinen 1+2, Aapo Lokasaari 2+0 sekä Mikko Santanen 1+1.

QD6A8923

– Saatiin jatkettua lauantain hyvää tekemistä tähänkin otteluun ja pojat onnistuivat hyvin. Viikolla tehdyt ketjumuutokset toimivat erittäin hyvin, kommentoi Jori Isomäki joukkueen hyvää viikovaihdetta. Nyt saimme viikonloppuun oikean latauksen ja se toi hienon tuloksen.

Ottelupöytäkirja.

SPV:n pelit jatkuvat heti ensi perjantaina Nokian Krp:tä vastaan vierasottelulla, jossa on samalla tuplapanos. Eli ottelussa pelataan liigapisteiden lisäksi pääsystä Suomen Cupissa jatkoon.

Sunnuntaina SPV pelaa jälleen Urheilutalolla, kun vastaan saapuu Eräviikingit Helsingistä. Liput löytyvät tutusti täältä:

Liput

QD6A9065

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.