Kotivoitot sarjassa jatkuvat

Kolmas osaottelu pelattiin tiistai-iltana Raholassa. Sunnuntaina nähtyjä hyviä otteita ei saatu siirrettyä tähän peliin, ja KrP otti toisen kiinnityksen 6-1 -voitolla (2-0, 2-1, 2-0).

Alku ei ollut suunnitellun kaltainen, vaan Joona Rantala pääsi laukomaan ensimmäisen maalin jo puolen minuutin pelin jälkeen. Avauserä oli muutenkin hyvin pitkälti nokialaisten pallonhallintaa. Hyvä paikka tasoitukselle avautui, kun Juuso Ahola komennettiin jäähypenkille. Tilanne kuitenkin kuivui kasaan maalineduspainista aiheutuneen oman jäähyn myötä ja KrP kuittasi vielä maalin nimiinsä Vili Liposen puttauksella takatolpalta. Erätaukoa mentiin viettämään lukemissa 2-0.

Toisessa erässä KrP alkoi kasvattamaan johtoa. Alkuminuuteilla vihelletty alivoima saatiin tapettua pois, mutta Joonatan Kovanen laukoi heti sen päättymisen jälkeen kolmannen maalin. Seuraavaksi oli jälleen KrP:n vuoro lämmittää jäähypenkkiä, mutta tästäkään ylivoimasta ei voi suurta posimerkkiä antaa, vaan Liponen pääsi alivoimamaalin tekoon ja lukemat 4-0:aan. SPV sai kuparisen rikki ajassa 36:45 Konsta Haukkalan osumalla ja kolmanteen erään kirittävää jäi kolme maalia.

SPV:n pallollinen peli ei saanut tuotettua läheskään tarpeeksi painetta eikä vaaran paikkoja. Tämä vaivasi myös kolmannessa erässä, jossa kamelin selkä katkesi lopullisesti. Ahola ja Liponen tekivät maalin mieheen ja loppulukemat olivat 6-1. Yksi tehty maali on auttamatta liian vähän, ja siksipä Raholasta jouduttiin lähtemään jälleen ilman voittoa.

Vili Liponen oli ottelun tehokkain hattutempulla. Haukkalan maalin syöttänyt Santeri Uusi-Laitila palkittiin SPV:n parhaana. Torjuntoja tuli Rasmus Hasulle 13 kappaletta ja Miro Tuomalalle 14.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Tulospalvelu

KrP johtaa sarjaa 2-1. Mahdollisuus punttien tasaamiseen siunaantuu jälleen perjantaina parhaassa mahdollisessa paikassa, eli kotihallissa. Saapukaahan paikalle kannustamaan SPV voittoon, peli alkaa klo 18.30!