Krp otti revanssin ja vei myös Cupin jatkopaikan – sunnuntaina vastassa Eräviikingit

Vajaan viikon sisään toistamiseen kohdanneet SPV ja Nokian Krp ratkoivat perjantai-illassa kolmen liigapisteen lisäksi Suomen Cupin jatkopaikan. Tulos oli liiankin tuttu viime vuosilta Raholan liikuntakeskuksessa pelatuista otteluista, sillä Krp tuli ryminällä ottelun alkuun ja ennenkuin 7 minuuttia oli pelattu, se oli karannut kolmen maalin johtoon. Tuo johto piti lopulta loppuun asti, vaikka SPV paransikin peliään alun jälkeen huomattavasti, ja nousi vahvan toisen erän ansiosta 3-1 tilanteeseen. Tuota lähemmäs ei kuitenkaan enää päästy, tosin toisen erän lopussa illan tuomarikaksikolle sattui iso, iso virhe, kun SPV:n tekemä maali hylättiin korkeana mailana, vaikka korkea maila oli vain Krp:n puolustajalla. Näin Krp pääsi kolmanteen erään kahden maalin johdossa. Ja tätä mahdollisuutta kotijoukkue ei jättänyt käyttämättä, vaan päätöserän alussa se iski vielä kolme maalia lisää, ennenkuin Peliveljien kiri käynnistyi. Se ei kuitenkaan ollut tällä kertaa riittävän tehokas, vaan 6-3 kavennuksen jälkeen Krp otti aikalisän ja iski sen jälkeen vielä yhden maalin. Kun Peliveljet eivät pystyneet enää yhtä maalia enempään, loppulukemat kirjattiin 7-4(3-0,0-1,4-3).

SPV:n maaleista vastasivat ylivoimalla sekä ilman maalivahtia Konsta Haukkala, sekä tasaviisikoin osuneet Aapo Lokasaari ja Peter Kotilainen. SPV:n ei tarvitse kovin kauaa jäädä haavoja nuolemaan, sillä mahdollisuus kuitata tämä peli on jo huomenna sunnuntaina kotona Seinäjoen Urheilutalolla, kun Helsingin Eräviikingit saapuu klo Urheilutalolle. Lippuja otteluun voit ostaa tutusti täältä:

Jutun kuva: Esa Takalo