Myös Oulusta voitto pitkällä kaavalla

SPV otti jo kauden toisen voittonsa pitkän kaavan kautta eli voittolaukauksilla. Oulun luistinseura tarjosi väkevän vastuksen ja kun ratkaisua ei saatu 60 minuutin eikä jatkoajankaan aikana, edessä oli toisen kerran tällä kaudella voittolaukauskilpailu. Siinäkin ratkaisu piti hakea toiselta laukojakierrokselta, ennenkuin peli ratkesi. SPV:ltä onnistujia olivat Jukka-Pekka Pelto-Arvo, Matias Lintula sekä Peter Kotilainen, joka laittoi pilkun sisään kahdesti ja siis myös ratkaisevassa parissa. Kotilainen on nyt onnistunut kaikissa kauden kolmessa voittolaukauksessaan. Onnistujiin kuului jälleen myös maalivahti Rasmus Hasu, joka kolmen ensimmäisen OLS -laukojan onnistuttua laittoi luukut kiinni ja torjui kaikki kolme seuraavaa yritystä.

IMG_9049

Peter Kotilainen ratkaisi voiton SPV:lle kahdella onnistuneella voittolaukauksella.

Itse ottelussa SPV johti eka erän jälkeen lukemin 1-2. Jo tässä erässä molemmille siunaantui useampia ykkössektorin tekopaikkoja, mutta maalivahdit ja ei niin tehokas viimeistely pitivät lukemat maltillisina. SPV:n maaleista vastasivat Pelto-Arvo ja Juuso Keskinen.

Toisessa erässä OLS otti selvemmin kuskin paikan ja voittikin erän lukemin 3-1. SPV:n ainoasta osumasta vastasi Jeri Heikkilä. Kolmanteen erään SPV siis lähti maalin tappioasemasta. Tässä tilanteessa se tiivisti peluutustaan ja saikin selvästi toista erää paremmin kiinni pallollisista jatkumoista. Tasoitus nähtiin lopulta erän loppupuoliskalla ylivoimalla, kun Sami Koski löysi takatolpalta Pelto-Arvon. Heti perään SPV:lle tarjoutui vielä uusi ylivoima, mutta tulosta ei enää tullut. Jatkoajankin jälkeen lukemat olivat siis 4-4.

Isossa kuvassa ottelusta raavittu voitto oli tärkeä osoitus joukkueen sitkeydestä. Kamppailu oli äärimmäisen tiukka eikä valtavia hienouksia nähty etenkään pelin jälkipuoliskolla.

Ottelun tilastoihin pääset täältä.

Ruutu Urheilun maalikooste löytyy täältä.

SPV:n härkäviikko jatkuu heti huomenna, kun Urheilutalolle saapuu tänään naapuriseura Nurmon Jymyn jatkoajalla voittanut Happee. Ottelu on samalla kauden ensimmäinen tutussa kotiluolassa Seinäjoen Urheilutalolla ja vihelletään käyntiin klo 17.00.

Otteluun liput saat kätevästi ennakkoon täältä.