OLS kaatui tasapainoisella esityksellä

SPV palasi MM-tauon jälkeen ensimmäisen kotiottelun merkeissä Urheilutalolle, kun vastaan asteli edellisenä päivänä Suomen Cupissa Nurmon Jymyn kellistäntyt OLS Oulusta. Ottelusta muodostui vähämaalinen ja niinpä myös avausmaali nähtiin vasta toisessa erässä, kun Miika Latvala nousi hienosti avauksensa jälkeen hyökkäykseen ja taiteili pallon etuyläkulmaan. Toisessakaan erässä ei muita osumia nähty ja ottelun ratkaisu jäi käytännössä kolmannen erän varaan.
Nousujohteisesti esiintyneet Peliveljet ottivat siinäkin aloitteen käsiinsä ja heti erän aluksi SPV pelasi väkevästi hyökkäyspäässä ja Didrik Lillas alusti Aapo Lokasaaren maalintekoon. Vähän ennen erän puoliväliä SPV selvitti alivoiman ja sen lopuksi Rasmus Hasu heitti jäähyaitiosta juuri kentälle päässeen Sami Kosken läpiajoon, josta tämä ei erehtynyt.
nettisivuillespv-3
Seuraava OLS ylivoima ajassa 52.59 näytti myös jo kuihtuvan kasaan, kun juuri SPV:n tullessa täyteen Valte Karvonen pääsi maalin edestä kokeilemaan kahdesti ja avasi oululaisten maalisarakkeen. SPV:n vastaus tuli kuitenkin jo seuraavassa vaihdossa, kun Peter Kotilainen näytti parasta taisteluosaamistaan ja punnersi kahden miehen välistä pelin 4-1:een. OLS:n vedettyä maalivahdin pois SPV osui vielä kertaalleen tyhjiin (Konsta Haukkala) ja kertaalleen tasakentällisin (Juuso Keskinen), joten loppulukemiksi muodostui kenttätapahtumiin nähden SPV:tä mairittelevat lukemat 6-1.
Numeroiden takaa on todettava, että SPV:n parhaana palkittu Rasmus Hasu loisti jälleen maalilla ja olikin ehdottomasti yksi voiton takuumiehistä. Toisaalta koko joukkue pelasi uhrautuvasti ja nousujohteisesti, ja voitto tulikin varsin hallitun ja tasapainoisen esityksen seurauksena.
Ottelun maalikoosteeseen pääset tästä ja ottelupöytäkirjaan tästä.
SPV:n pelit jatkuvat viikon päästä 3.12 Jyväskylässä, jossa vastaan asettuu erinomaisesti viime aikoina esiintynyt Happee. Kotona pelit jatkuvat reilun puolentoista viikon päästä, kun kovista kovin eli Tampereen Classic saapuu ke 7.12 Urheilutalolle.