SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA OTTELU:

Pitkä kaava tuotti tällä kertaa tappion

SPV kohtasi Espoon Indiansin toisen kerran vajaan kuukauden sisään. Taulukossa peräkkäin olevista joukkueista jälkimmäinen eli Indians oli tällä kertaa lopulta piirun terävämpi ja lunasti jatkoajalle ja voittolaukauksiin venyneen ottelun voiton loppulukemin 6-7 (1-3,3-1,2-2,0-1).

SPV ajautui avauserässä jo 1-3 tappioasemaan Inkkareiden osuessa kliinisesti paikoistaan ja pitäessä vahvasti pallonhallinnan itsellään. Toisessa erässä tahti muuttui ja Peliveljet veivätkin sen ansaitusti päinvastaisin lukemin 3-1. Päätöserässä SPV vei ensimmäistä kymppiä ja karkasi jo kahden maalin johtoon, mutta sitten meno tuntui hiukan väsyvän ja Inkkarit otti tahtipuikon tullen tasoihin.

Jatkoajalla Inkkarit oli myös aktiivisempi osapuoli, mutta SPV kesti ja ratkaisu haettiin voittolaukauksilla. Niissä espoolaiset osuivat kolmesti SPV:n kahta vastaan ja niinpä kaksi pistettä lähti Espooseen ja yksi jäi Seinäjoelle. Tulos ei muuttanut joukkueiden järjestystä taulukossa ja tarkoitti myös sitä, että SPV:llä ei ole mahdollisuuksia nousta enää teoriassakaan kotiedulle eli neljän parhaan joukkoon. Toisaalta myöskään se ei voi tippua taulukossa kovin helposti toiseenkaan suuntaan, joten joukkue voi keskittyä nyt tosissaan pelinsä hiomiseen kauden viimeisissä kolmessa ottelussa pudotuspelikevättä ajatellen.

SPV:n suurimmat onnistujat ottelussa olivat tehojen valossa Konsta Haukkalan johtama kentällinen: Peter Kotilainen summasi 3+1, Haukkala 1+1 sekä Aapo Lokasaari 1+0 ja Santeri Uusi-Laitila 0+1. Näiden lisäksi Jukka-Pekka Pelto-Arvo onnistui myös kertaalleen maalinteossa.

Ottelun maalikooste.

Ottelupöytäkirjaan.

SPV:n pelit jatkuvat todellisilla herkkupaloilla, kun sunnuntaina 5.3 klo 17.00  Urheilutalolle saapuu Peter Kotilaisen kasvattajaseura, eli Jyväskylän Happee ja heti seuraavan viikon keskiviikkona 8.3 klo 18.30 pelataankin kiihkeä paikallisvääntö paikallisvastustaja Nurmon Jymyä vastaan. Molempien pelien osalta kannattaa hankkia liput parhaille paikoille ajoissa eli ennakkoon täältä:

Liput

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.