SEURAAVA OTTELU:
Lopputulos: 9 - 5
SEURAAVA OTTELU:

Pudotuspelien voittotili ei vielä auennut

SPV kärsi kolmannen tappion puolivälieräsarjassa Happeeta vastaan. Tällä kertaa lukemat kirjattiin numeroin 10-7(1-3,4-1,5-3). SPV pelasi nyt avauserän kurinalaisesti ja pystyi karkaamaan jo 1-3 johtoon. Paketti pysyi hyvin kasassa myös toisen erän puolivälin tienoille asti, mutta sitten pallollisissa ratkaisuissa tuli huolimattomuusvirheitä ja samalla puoulustukseen syntyi aukkoja, jotka Happee käytti armotta hyväkseen.

5L9A3997.CR3

Peliveljet näyttivät kolmannessa erässä tuttua luonnettaan, sillä vaikka Happee hankkiutui ensin jo kahden maalin johtoon, SPV tuli taas. Vastismaali, YV ja hienosti pelattu suora hyökkäys tuottivat maalin johdon, kun peliä oli alle 7 minuuttia jäljellä. Mutta toisen erän lopun tavoin, ratkaisuerän lopussakin huolimattomuus pallolla sekä viisikkopuolustuksen haparointi johtivat siihen, että neljä minuttia ennen Happee tasoitti ja tästä noin minuutin sisään karkasi jo kahden maalin johtoon. Ja vielä SPV:n haettua riskillä kavennusta, Happee iski illan sankarinsa eli Roni Laasosen viidennellä maalilla loppulukemat.

SPV:llä maalinteossa onnistuivat Juuso Keskinen (3+0), Peter Kotilainen (1+2), Ville Kuusela, Jukka-Pekka Pelto-Arvo, Konsta Haukkala ja Aapo Lokasaari.

Sarjan voittamiseen tarvitaan neljä voittoa ja kolmas tappio tarkoitti SPV:n kannalta sitä, että se pelaa torstaina kotonaan selkä seinää vasten. Kaikki kolme jo pelattua ottelua ovat tappiosta huolimatta antaaneet lupauksen siitä, että tämä sarja ei ole vielä nähnyt kaikkea Peliveljien osaamista. Torstaina siis kaikki hallille, viimeinen sana on vielä sanomatta.

Liput otteluun saat kätevästi ennakkoon täältä:

Lippukauppaan.

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.