Rahola-peikko kaatuu viime hetkellä

Arvoisa salibandykansa, saanemme ilmoittaa: SPV on voittanut ottelun Raholassa. Kahdeksan ja puolen vuoden kuiva putki katkeaa, kun Peliveljet kestävät pakkovoiton edessä ja ottavat toisen täplän jatkoajalla maalein 4-5 (3-2, 0-1, 1-1, 0-1).

Verkot soivat omassa päässä jo ensimmäisellä minuutilla Miska Mäkisen ujuttaessa pallon Rasmus Hasun ohi. Tasoitusmaali syntyi, kun Juuso Keskinen riisti pallon ja syötti Riku Hakaselle, joka teki tehtävänsä. KrP otti johtoaseman uudestaan Joona Rantalan kevyellä laukauksella, joka päätyi maaliin. Konsta Haukkala tasoitti lähivaparista ja tasatilanteessa edettiin viimeiselle minuutille, kunnes Mikko Laakson kova ylivoimakuti sujahti verkkoon.

Toisen erän alkuun saatiin tärkeä tasoitusmaali, jonka rakensi kolmikko Hakanen-Lillas-Karjanlahti. Ylivoimallekin päästiin, mutta lähempänä maalia kävi KrP, joka pääsi yrittämään rangaistuslaukausta. Hasu kuitenkin nollasi 100 % tarkkuudella tähän asti rankkareissa onnistuneen Rantalan. Erän loppupuolella Jukkis Pelto-Arvo pääsi huippupaikkaan, mutta maalilla operoinut Roni Tuononen venytti sormensa eteen ja kolmanteen erään mentiin tasoissa.

Seitsemän minuuttia ennen loppua Jeri Heikkilä pääsi hyvään vetopaikkaan ja laukoi pallon pömpeliin. Pian siunaantui hyvä mahdollisuus johdon lisäämiselle, mutta 3v1-hyökkäys päätyi ylärimaan ja KrP pysyi iskuetäisyydellä. Voitossa roikuttiin kiinni viimeiselle minuutille, kunnes ajassa 59.01 Rantala tasoitti ottelun. Jatkoajalla molemmilla oli paikkansa ratkaisulle. SPV ja hyvän pelin pelannut Hasu onnistuivat tekemään tyhjäksi aikeet sarjan katkaisemisesta ja lopulta kellot pysähtyivät ajassa 72.33. Hakanen sinetöi rystyltä kauden jatkumisen.

Molempien joukkueiden tehokkaimmat pelaajat keräsivät tehot 2+1, SPV:stä Hakanen ja KrP:stä Rantala. Hasu torjui 21 kertaa, Tuononen 12 kertaa.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Tulospalvelu

Tiistaina pelataan kotona klo 18.30 ja kaava on selvä: voitolla seiskapeliin, tappiolla kesälomille. SPV tarvitsee kaiken kannustuksen, joka hienolta yleisöltämme irtoaa, joten ei muuta kuin lippukaupoille ja kannustamaan SPV voittoon!