Scandic Cupista välieräpaikka ja hyvää kokemusta

SPV:n preseason jatkui tasokkaalla turnauksella Ruotsin Uumajassa. SPV pääsi turnakseen terveellä ja laajalla miehistöllä ja selvittikin tiensä lohkovoittajana suoraan välieriin, kun avausottelun 4-4 tasapeliä Ruotsin pääsarjatason Team Thorengruppenia vastaan seurasi murskavoitto RIG Umeå:sta lukemin 17-1. Välierissä Tsekin kärkijoukkueisiin kuuluvaa Mlada Boleslavia vastaan SPV siirtyi heti alussa 1-0 johtoon, mutta hallinnasta huolimatta toista maalia ei saatu millään aikaan. Toisen erän ylivoima kääntyi alivoimamaaliksi ja vielä perään saatu 5 vs 3:kin hukattiin, ja pian seuranneesta tasavajaasta tsekit iskivät 2-1 ja lähtivät maali maalilta karkumatkalle, ollen erittäin tehokkaita omissa paikoissaan. Lopussa SPV onnistui kaunistelemaan ilman maalivahti lukemiksi 3-7, mutta turnaus siis päätyi tappion myötä tähän.

SPV:n onnistujia reissussa olivat etenkin ylivoimalla onnistunut Sami Koski 2+3, sekä hyökkäyksessä erityisesti trio Riku Hakanen, Konsta Haukkala ja Juuso Keskinen. Maalivahdeista Teppo Liukkonen ja Rasmus Hasu onnistuivat omissa peleissään myös vahvasti ja puolustajista varsinkin RIG Umeå -pelissä Arttu Honkosen neljä maalia olivat reissun parasta antia. Välierätappio tuntui karvaalta hyvässä kunnossa olevasta joukkueesta ja se analysoitiinkin heti reissun päällä vaihto vaihdolta.

Harjoituspelit jatkuvat vielä yhdellä ottelulla torstaina 7.9 klo 18.30, kun Väli-Suomen Vääntö pelataan Jyväskylässä monnarilla Happeeta vastaan.

Kausi alkaa la 16.9 heti huippuottelulla Kauhajoen IKH Areenalla klo 17.00 hallitsevaa Suomen mestaria TPS vastaan. Liput kannattaa hankkia ajoissa, jolloin ne saa huomattavasti edullisemmin täältä.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.