SEURAAVA OTTELU:
Live

SPV avaa kauden superviikonlopulla Seinäjoki Areenassa

SPV:n F-liigakausi alkaa tänä syksynä Seinäjoki Areenan superviikonloppuna, kun heti kärkeen pelataan ensin paikallisderby Nurmon Jymyä vastaan ja heti perään sunnuntaina jo toinen peli lahtelaista Lasbia vastaan.

F-liiga siirtyi tälle kaudelle uuteen aikaan, kun 14 joukkueen sijasta sarjassa pelaa nyt 12 joukkuetta. Tämä tarkoittaa entistä rajumpaa taistelua pisteistä jokaisessa ottelussa. Sarjajärjestelmän muututtua runkosarjan osalta kolminkertaiseksi, joukkueille tulee aiempaa enemmän ns. tuplaviikonloppujakin, joissa pelataan pelejä kahtena peräkkäisenä päivänä.

SPV avaa siis kautensa tällä kertaa Areenassa, jossa se on aikanaan juhlinut kolmesti kauden päätöstä voitolla ja samalla Suomen mestaruudella (2012,13 ja 2015). Nyt kausi avataan saman Areenan B-hallissa  ja luvassa on varmuudella myös monenlaista uutta ohjelmaa ottelun lisäksi.

PHOTO-2022-06-30-13-50-04

SPV:ssä uutta ilmettä tuovat mm. uusi päävalmentaja Jori Isomäki sekä hyökkäyspään snaipperi Peter Kotilainen.

Pelillisesti SPV:n kausi sai lentävän lähdön Super Cupin finaalista, jonka se pelasi Suomen mestari Classicia vastaan. Vaikka tuloksena tullut voitto olikin toisinto edellissyksyltä, nyt tullut voitto oli sekä numeroiltaan että tapahtumiltaan varsin uutta SPV:tä. Kauden alkuun onkin lupa odottaa erittäin raikasta, nälkäistä ja monella tapaa nuorekkaampaa SPV:tä, unohtamatta kuitenkaan sitä vahvaa menestysvuosina rakennettua pohjaa, josta vahva Peliveli -kulttuuri kumpuaa. Uuden päävalmentajan Jori Isomäen mukaan pelitapaan ei ole tehty mitään isompia muutoksia, mutta luonnollisesti pieniä uusiakin juttuja on peliin haluttu tuoda ja samalla kentällä halutaan nähdä äärimmäisen nöyrästi työtätekevä, taisteleva ja raikas SPV.

Kuva: Anssi Koskinen

SPV sai kauteen lentävän lähdön harvinaisella 9-5 voitolla Suomen mestari Classicista. Kuva: Anssi Koskinen

Otteluun liput löytyvät tutusti täältä. Kannattaa seurata myös Seinäjoen Sanomien ja Sevaksen sivujen uutisointia, sillä nämä yritykset toimivat viikonlopun otteluisäntinä, ja luvassa on lippuetuja monella tapaa.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.