SPV avasi liigakauden hienolla voitolla mestareista

SPV voitti erittäin vaiherikkaassa liiga-avauksessa hallitsevan Suomen mestarin TPS 8-5 (1-1,3-4,4-0). Upeissa puitteissa Kauhajoen IKH Areenalla pelatussa ottelussa 1117 katsojaa saivat todistaa Peliveljien nousujohteisen esityksen, joka tuotti viimeisestä erästä 4-0 voiton kääntäen ottelun punaisille.SPV:n voitto oli todellakin koko joukkueen voitto. Maalissa pelannut Rasmus Hasu hoiti oman tonttinsa tutun varmasti ja kaikki kentälliset onnistuivat maalinteossa. Lisäksi ylivoima jauhoi kolmesti pallon ohi maajoukkuevahti Oskari Fäldenin ja alivoima puolestaan selvitti neljä turkulaisten viidestä ylivoimatilanteesta.

5L9A3612.CR3

Ottelun parhaana palkittiin Peliveljistä Jukka-Pekka Pelto-Arvo, joka osui avausmaalin lisäksi myös ylivoimalla. SPV:n tehokkain oli kuitenkin erityisesti YV:llä tutun vaarallinen Sami Koski, joka kokosi tehot 0+3. Kahteen tehopisteeseen ylsi Pelto-Arvon lisäksi Juuso Keskinen (1+1). Maalinteon makuun heti liiga-avauksessa pääsivät myös Konsta Haukkala, Eero Karjanlahti, Riku Hakanen, Janne Autio sekä koko liigauransa avausmaalia juhlinut Aapo Haavisto.

Tepsin vaarallisin osasto oli odotusten mukaisesti ykkösviisikko, johon oli koottu kaikki joukkueen maajoukkuepelaajat Jere Niemelän, Valtteri Vesterisen, Tuomas Ojalan ja Lauri Stenforsin johdolla. Nuori nouseva lupaus Lauri Eloluoto täydensi erittäin vaarallisen viisikon osuen itsekin heti liiga-avauksessaan.

5L9A3383.CR3

Ottelutapahtuma Kauhajoella oli onnistunut kokonaisuuus ja IKH Areena osoittautui huippusalibandynkin näyttämönä kyllä heti erittäin toimivaksi kokonaisuudeksi. 1117 katsojaa on hyvä lukema ottaen huomioon, että samaan aikaan pohjalaiskatsojille tarjoiltiin mm. myös miesten pesisfinaali sekä SJK:n ylemmän jatkosarjan ottelu.

Ottelupöytäkirja.

Myös SPV:n päävalmentaja Jori Isomäki kehui olosuhteita.

– Onhan tämä aikamoinen etuoikeus, kun tällaisissa puitteissa saadaan pelata. Ei voi kuin hattua nostaa niille, jotka tällaisia ovat pystyneet luomaan ja samoin niille talkoolaisille ja kaikille, jotka mahdollistivat tämän meille tähän kohtaan.

5L9A3625.CR3

Itse pelistä Isomäki oli sitä mieltä, että paljon jäi kotiläksyjä, mutta voitto tietenkin oli hieno juttu.

– Alussa oliko jännittämistä vai mitä, mutta pallollinen peli oli kyllä tosi hätäistä pelin alussa ja jäätiin liian paljon vielä paineen alle. TPS teki karvauksen kyllä hyvin ja sai meidän pallollisen pelin ajoittain tosi huonoksi, mutta onnistuttiin ylivoimalla tänään hienosti  ja Hasu maalilla otti tärkeillä hetkillä tarvittavat torjunnat. Aika paljon jäi läksyjä, mutta ehkä niitä alkukaudesta saa vielä tullakin.

SPV:n pelit jatkuvat ensi viikonloppuna vieraspelituplalla, kun perjantaina on peli Espoossa Indiansia ja lauantaina Lempäälässä Classicia vastaan. Kahden viikon päästä onkin sitten Seinäjoki Areenan superviikonlopussa ensin perjantaina paikallispeli Jymy-SPV ja sitten sunnuntaina SPV-Happee. Lippuja tuohon peliin saa ennakkoon edullisemmin tutusti täältä:

Liput

Artikkelin kuvat: SPV/Niko Ojanen & Milla Skyttä

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.