SEURAAVA OTTELU:
Live

SPV haki Vantaalta täydet pisteet

Ottelukuvat: Juhani Järvenpää/SSBL

– Hyvä alku peliin ja ansaittiin kahden maalin johtomme. Sitten pelimme hidastui ja ErVi pääsi peliin mukaan. Toinen erä oli taas selkeästi meidän. Kolmannen erän alku oli pallollisesti parasta ja siinä olimme todella hyviä. Erän loppupuolelta jäikin sitten läksyjä, koska peli olisi voitu viedä paljon puhtaamminkin maaliin.

A58I5685

Kuvassa: Tommy Koponen, Janne Autio ja Jori Isomäki. Kuvaaja Juhani Järvenpää/SSBL

Näin tiivisti SPV:n päävalmentaja Jori Isomäki Vantaan Energia Areenalta haetun 5-7(2-2,1-3,2-2) voittopelin kulun. SPV:n maaleista ottelussa vastasivat Ville Kuusela kahdella ja Jeri Heikkilä, Konsta Haukkala, Eero Karjanlahti ja Juho Repo (1+1) yhdellä osumalla. Jukka-Pekka Pelto-Arvo syötti kaksi maalia. SPV:n parhaana palkittiin jälleen hienon ottelun pelannut maalivahti Rasmus Hasu.

SPV johti ottelua kolmannessa erässä jo 7-3, mutta lopun jäähyt kostautuivat niin, että Eräviikingit pääsivät kaunistelemaan lukemia ensin viidellä neljää vastaan ja lopussa vielä kuudella neljää vastaan loppulukemiksi 7-5. Kaikkinensa SPV otti varsin hallitun voiton ja kasvatti nyt peräkkäisten voittojen määrän viiteen otteluun.

Ottelupöytäkirja.

Juha Järvenpään/SSBL ottelukuvat.

Ruudun maalikooste.

SPV:n pelit jatkuvat viikon päästä kotiottelulla, kun Seinäjoelle saapuu Espoon Indians. Ottelu alkaa Urhelutalolla su 15.1. klo 17.00 ja liput saa kätevästi ennakkoon täältä.

A58I5850

Aapo Lokasaari ja Eero Karjanlahti tuulettavat. Kuvaaja Juhani Järvenpää/SSBL

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.