SPV ryösti pisteet Jyväskylästä

SPV haki todellisen taisteluvoiton ja täydet kolme pistettä tänään Jyväskylästä. Lukemiin 3-4 (2-1,1-1,0-2) päättynyt ottelu sisälsi jälleen kerran valtaisan määrän tunnetta, vauhtia ja käänteitä puolin ja toisin.

SPV:n ratkaisijoiksi nousi Konsta Haukkalan johdattama kakkosviisikon miehet, kun tämä viisikko vastasi kaikista SPV:n neljästä maalista. Haukkala iski itse 1+1, Peter Kotilainen 1+2 ja Eero Karjanlahti 2+0. Yhden tehopisteen keräsi myös Santeri Uusi-Laitila, joka pohjusti poikkisyötöllään Kotilaisen voittomaaliksi jääneen osuman.

53

Konsta Haukkala ja Peter Kotilainen olivat liekeissä Happeeta vastaan. Kuva: Esa Jokinen

SPV tuli otteluun erittäin pirteästi ja tekikin avausmaalin. Hyvä ote ei kuitenkaan tuottanut lisäosumia ja Happeen päästyä peliin mukaan se iski kahdesti ensierään. Toisessa erässä Happee hallitsi ottelua ensin lähes mielin määrin, mutta kesken sen iski SPV pelin tasoihin. Toisen erän toisella puoliskalla SPV otti puolestaan toviksi pallollisen hallinnan, mutta erän loppuun Happee meni jälleen johtoon onnistuttuaan ylivoimalla.

Kolmannen erän alussa Happee hallitsi edelleen palloa, mutta maalinteossa onnistui SPV, kun Karjanlahti ohjasi Kotilaisen pitkästä syötöstä kauniisti ilmasta sisään. Ja noin kahdeksan minuuttia ennen päätöserän loppua Kotilainen itse kiskaisi kaukolaukauksella SPV:n johtoon. Erän loppu oli tämän jälkeen varsin suvereenisti Happeen pallollista hallintaa ja SPV:llä olivat tolpatkin puolellaan, mutta upeasti taistelleet Peliveljet eivät suostuneet enää taipumaan ja niinpä kaikki sarjapisteet lähtivät Seinäjoelle.

Aiemmin mainitun kentällisen lisäksi Rasmus Hasu oli jälleen kentän ehdottomia hahmoja. Ottelun tilastoihin pääset täältä: https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/281589/yhteenveto

Esa Jokisen ottelukuviin taas pääsee täältä.

SPV:n pelit jatkuvat alkavan viikon keskivikkona eli heti itsenäisyyspäivän jälkeen 7.12 klo 18.30 Seinäjoen Urheilutalolla, kun vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari Tampereen Classic. Liput kannattaa hankkia ennakkoon, sillä tämä ottelu vilisee maajoukkuetähtiä Classicin toimesta mahdollisesti jopa kahdenkin kentällisen verran. Liput löytyvät täältä: