SPV vei viikonlopun ensimmäisen, kova Krp taipui 9-3.

SPV aloitti kotituplan isoilla pisteillä, kun se otti kovasta Nokian Krp:stä 9-3 (1-1,2-1,6-1) voiton, eli täydet kolme pistettä sarjataulukkoon. Peli oli erittäin värikäs, sillä kentällä nähtiin jälleen vauhdikkaan salibandyn lisäksi myös jäähyjä, videotarkistuksia ja yksi punalappukin. Sen sai kolmoserässä Krp:n maalivahti Kaapo Kettunen, joka juoksi Juuso Keskisen tavoittelemaan pitkään palloon vastaan sillä seurauksella, että törmäsi Keskiseen alueensa ulkopuolella.

Ottelu alkoi vahvoissa Krp -merkeissä, eikä SPV päässyt palloon alkuun käytännössä lainkaan. Krp hyödynsi jaksonsa ja Valtteri Viitakoski pyöräytti maalin kulmalta näädät johtoon. Tämän jälkeen SPV alkoi saada otetta ja heti alusta asti hyökkäyksissä oli ajatusta ja vaaraa. Seitsemän minuutin kohdilla uusittu ykköskenttä syötteli hienosti paikan Aaro Tammirannalle, jonka laukauksen riparin Juuso Keskinen löi sisään. Erä oli sittemmin tiukkaa taistelua, jossa Krp piti enimmäkseen palloa, mutta SPV puolusti hyvin ja maalintekopaikat menivät lopulta aikalailla tasan.

Toisessa erässä SPV ajautui ensimmäistä erää enemmän pallottomaksi osapuoleksi, mutta tällä kertaa se ei haitannut, sillä ensin 24.57 Sami Koski vapautti Eero Karjanlahden läpiajoon ja vain reilu minuutti tästä Peter Kotilainen löysi keskelle liikkuneen Santeri Uusi-Laitilan ja lukemat olivat 3-1. Krp tuli kuitenkin maalin päähän Miika Latvalan jäähyn aikana.

Kolmannessa erässä SPV otti heti komennon maalintekoon ja vain minuutin pelin jälkeen Kotilainen löysi vastiksessa Pelto-Arvon maalin edestä. SPV iski tässäkin erässä hyvin terävästi sekä suorilla hyökkäyksillä paineen alta että vastahyökkäyksillä. Myös ylivoimalla osuttiin kerran. Krp sen sijaan ei tänään ollut tehokkaimmillaan ja erän ainoan viimeisteli Mikko Laakso. SPV:n maalintekijät kolmannessa erässä olivat hattutempun täyteen tehtaillut Aaro Tammiranta sekä maalin mieheen osuneet Sami Koski, Ville Kuusela ja Juuso Keskinen.

Tänäänkin ottelun yksi SPV -tähdistä oli maalivahti Rasmus Hasu, joka otti tukun todella hyviä torjuntoja.

QD6A4459

Aaro Tammirannan tykki puhui tänään hattutempun arvoisesti.

– Onnistuimme tänään hyvin niissä asioissa joissa Turussa epäonnistuimme, eli latauksessa, puolustamisessa ja vastahyökkäyksissä, päävalmentaja Jori Isomäki tiivisti.

Ottelupöytäkirja.

Tuplaviikonloppu jatkuu huomenna klo 17.00 Urheilutalolla FBC Turkua vastaan. Liput otteluun saat ennakkoon täältä: