SPV:ltä hukkareissu Vantaalle

SPV:n vieraspeli Eräviikinkejä vastaan kääntyi pitkälti heikon toisen erän ansiosta kotijoukkueelle. Kolmannen erän takaa-ajo ei tuottanut kuin yhden maalin tasaviisikoin ja yhden kuudella ilman maalivahtia. Kun Ervi osui myös kahdesti, loppulukemat olivat 6-3 (1-0,3-1,2-2).

SPV:n ilme ottelussa oli varsin hyvä, mutta toisen erän musta minuutti ja melko erikoisesti syntynyt jäähysuma ja sitä seurannut helsinkiläisten pukukoppimaali sotkivat jo hyvin pitkälti haaveet voitosta. Myös Eräviikingit pelasivat erittäin hyvällä taisteluilmeellä, ja kun mustasiniset lisäksi olivat huomattavasti kliinisempiä maalipaikoissaan ja tiiviimpiä puolustuksessaan, pisteet menivät nyt sikäli oikeaan osoitteeseen.

Ottelupöytäkirja.

Tulos tarkoitti käytännössä sitä, että haave pudotuspelien kotiedusta on käytännössä enää pelkästään teoreettinen. Pelejä on jäljellä kaikkiaan enää neljä, joista kolme on kotona ja ihan viimeinen OLS:n vieraana Oulussa. Matkaa kotietuun olisi 9 pistettä, eli ero on käytännössä jo liian suuri. Seuraava ottelu on viikon päästä su 26.2 Indiansia vastaan, jonka kanssa SPV taistelee tiukasti sijoista 6-7. Ottelu vihelletään käyntiin klo 17.00 Urheilutalolla.

Nyt SPV:llä on kuitenkin viime kauteen verrattuna hyvin eri tilanne pudotuspelejä ajatellen, kun sen ei ole enää hetkeen tarvinnut jännittää pudotuspelipaikkansa puolesta. Seuraavat pelit näyttävät, mihin suuntaan tämä tilanne joukkuetta vie.

Liput sunnuntain peliin saa tutusti täältä.