Tuplavieraspeleistä ei pisteitä

Artikkelin kuva: Anssi Koskinen/F-liiga

SPV:n tuplapeliviikonloppu etelään ei tuottanut lopulta yhtään pistettä. Lauantaina joukkue kohtasi Esport Oilersin ja hävisi erittäin tiukan kamppailun maalein 4-3 (1-0,2-3. SPV pelasi yhden parhaista peleistä Tapiolan Urheiluhallissa pariin vuoteen, mutta lopulta tästäkin jäi vaan luu käteen. Vielä viisi minuuttia ennen ottelun loppua peli oli tasan 3-3 ja SPV pääsi Juuso Keskisen toimesta läpiajoon, mutta Oilersin maalilla Joonas Kaltiainen venyi hienoon torjuntaan. Hetkeä myöhemminen SPV:lle tuomittiin jäähy, josta Oilers rokotti ja iski ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. SPV:n maalintekijät ottelussa olivat Peter Kotilainen, Jeri Heikkilä ja Miika Latvala.

Numeroiden takaa löytyi paljon hyviä asioita, joita joukkue pyrki jatkamaan sunnuntain otteluun Turkuun. Siinä ei kuitenkaan onnistuttu missään määrin, vaan joukkue oli täysi vastaantulija TPS:ää vastaan. Turkulaiset ottivat pelin ensi minuuteilla haltuun ja vaikka SPV nousi 2-0 tilanteesta ensin 2-2:een, ja vielä erän lopussa 4-2 tilanteesta 4-3:een, joukkue ei pystynyt toisessa eikä kolmannessakaan erässä löytämään aseita erittäin nälkäisen, liikkuvan ja vahvan TPS:n käsittelyssä. Loppulukemat kirjattiin 11-5(4-3,3-0,4-2). SPV teki kolmannen erän maalinsa ilman maalivahtia. Tästä ottelusta tasan ainoa puhtaat paperit saanut pelaaja oli Peter Kotilainen, joka iski SPV:n maaleista kaksi ja syötti yhden.

Viikonlopun ottelupöytäkirjat:

Oilers-SPV

TPS-SPV

SPV:n pelit jatkuvat heti ensi viikonloppuna jälleen kahdella ottelulla, kun Seinäjoen Urheilutalolle saapuu lauantaina liiganousija FBC Turku ja sunnuntaina Nokian Krp. Molemmat ottelut pelataan klo 17.00.