SEURAAVA OTTELU:

Väli-Suomen väännöstä viimeinen silaus täysin spesiaaliin F-liiga-avaukseen

SPV voitti viime torstaina viimeisessä harjoitusottelussaan, eli perinteisessä Väli-Suomen Väännössä Happeen lukemin 3-5 (1-1, 2-2,0-2). Jyväskylässä pelattu ottelu oli maalin peli, jonka SPV käänsi työteliään ja nuorentuneen joukkueen profiilin mukaisesti. Uudistettu ykkösketju rakenteli lopulta ratkaisun, kun Peliveljiin palannut Riku Hakanen iski nelisen minuuttia ennen loppua terävästi vastaiskusta, sekä viimeisellä minuutilla kertaalleen vielä tyhjiin. Voiton jälkeen joukkue on saanut keskittyä täysipainoisesti hiomaan kuvioitaan F-liiga-avaukseen, joka tapahtuu lauantaina hulppealla IKH Areenalla Kauhajoella.

Kauhajoen Areena on jälleen yksi osoitus pohjalaisesta päättäväisyydestä ja ehkäpä pienestä hulluudestakin. Miljoonia maksanut Areena on rakennettu viimeisen päälle ja paikkakunnalle, jonne ei monikaan uskoisi moisia voitavan rakentaa. Kauhajoen Karhujen kotiareenana tunnettu rakennus saa nyt tulikasteensa F-liigan ja huippusalibandyn näyttämönä. Mutta SPV ei ole lähtenyt Kauhajoelle vain esittelemään pohjalaista rakennusosaamista. Tänä vuonna myös joukkue on yksi kaikkien aikojen pohjalaisimmista, ja kesän pelien perusteella jo nyt erittäin yhtenäinen. Kun vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari, kovasta kamppailuvoimastaan ja paikallistunteen ylpeydestä tunnettu TPS, IKH Areenalta ei lauantaina tule puuttumaan tunnetta. Nyt pelataan sydämellä ja asenteella joka ikisestä pallosta ja sentistä.

SPV tulee juoksuttamaan liiga-avaukseen Areenalle joukkueen, joka alkaa olemaan lähelle jo lopputulos useamman vuoden nuorennusleikkausprosessista. Joukkuetta on nuorennettu systemaattisesti sekä luonnollisen poistuman, että junioreista nousevan aineksen, kuin myös paluumuuttajien myötä. Aikanaan B-junioreissa Suomen mestaruutta juhlineesta ikäluokasta tälle kaudelle takaisin Peliveljiin palasivat Riku Hakanen, Eemeli Karjanlahti ja Viljami Järvikangas. Maalivahtipuolelle saapui myös yksi pitkän linjan SPV -kasvatti, kun Ossi Lallukka liittyi muutaman muualla vietetyn kauden jälkeen takaisin kasvattajaseuraansa. Lisäksi mukaan saatiin Ruotsin pääsarjasta pohjanmaalle palannut Blue Foxin kasvatti Alexander Nyman.

Kannattaako siis lähteä Kauhajoelle peliä katsomaan?

Iloksemme voimme ilmoittaa, että nyt jos koskaan kannattaa!!! Nyt on urheilujuhlaan kaikki elementit paikallaan. Hallissa on todella hyvät istumapaikat, erinomaiset led -screenit hidastuksineen sekä nopeat ja asiaan sopivat ruokapalvelut. Ovet aukeavat poikkeuksellisesti jo kaksi tuntia ennen ottelun alkua eli 15.00. Ja jos matka vaikuttaa liian pitkältä, tai ei ole omaa kulkuneuvoa, paikalle pääsee Seinäjoelta myös Härmän Liikenteen bussikyydillä hintaan 10 euroa. Bussiin pääsee ilmoittautumaan laittamalla viestiä toimistolle osoitteeseen toimisto@peliveljet.fi. Ja liput saa edullisimmin ennakkoon täältä:

Liput

Tervetulo siis F-liiga-avaukseen Kauhajoelle la 16.9.2023 otteluun SPV-TPS!

Liiga-avaus SPV_TPS_EPARI_2x80mm

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.