Vierasreissulta vain piste mukaan

SPV koko kovia vierasviikonlopun reissullaan. Perjantaina huippuottelussa Nokian Krp ratkaisi pelin ensimmäisen kympin aikana karaten jo 4-0 johtoon. SPV tuli vielä peliin mukaan kolmannessa erässä nousten 4-6 tilanteeseen, mutta sitten Krp osui tyhjiin ja vei lopulta voiton lukemin 4-8(4-0,1-1,3-3).

Ottelupöytäkirja

Lauantaina Turussa SPV johti ottelua pitkään, mutta kolmannessa erässä ote kirposi ja FBC Turku nousi jatkoajalla ottelun voittoon. Ratkaisu tuli aloituksesta, kun SPV hävisi aloituksen ja FBC iski loppulukemat 8-7 ajassa 60.04.

Ottelupöytäkirja

Viikonlopun tulos tarkoitti sitä, että liigan kärki pääsi SPV:ltä jo aika paljon karkuun ja taistelu kotiedusta koki kovan takaiskun. Runkosarjaa on kuitenkin vielä kuusi ottelua jäljellä ja seuraavaksi SPV pelaa jo ensi lauantaina kotona, kun Urheilutalolle saapuu Lasb Lahdesta.

Liput saa kätevimmin ennakkoon täältä.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.