Viikonloppu käyntiin kolmella pisteellä

Lauantai-illan löylyissä otettiin tällä kertaa mittaa FBC Turusta. Lauteilta ei kumpikaan helpolla lähtenyt, mutta SPV piti lopulta kolme pistettä Seinäjoella lukemin 7-5 (3-2, 0-1, 4-2).

Ensimmäistä maalia saatiin odotella kymmenen minuuttia, kunnes Aaro Tammirannan matala laukaus päätyi turkulaisten maaliin. Tästä minuutti eteenpäin ja Viljami Järvikangas järjesteli Riku Hakasen kanssa upean syöttökuvion, jonka päätteeksi ohjasi pallon sisään. Kauaa ei tämänkään jälkeen kulunut, kun Tammiranta laukoi SPV:n jo 3-0-johtoon. Turkulaiset eivät antaneet punaisten purjehtia tavoittamattomiin, vaan ensin Nikolas Laaksonen rikkoi kuparisen ja myöhemmin ylivoimalla latvialaisvaraus Krisjanis Tiltins toi joukkueensa maalin päähän.

Toinen erä oli enemmän vierasjoukkueen heiniä ja se saikin erän ainoan maalin, jonka teki Verneri Tuononen. FBC pääsi yrittämään myös johtomaalia ylivoimalla, mutta tällä kertaa SPV-puolustus kesti. Enempää tilastomerkintöjä ei ottelun toisen 20-minuuttisen aikana nähty.

Kolmanteen erään lähdettiin jännittävästä tasatilanteesta. Kolmen minuutin jälkeen siihen saatiin kotiyleisön näkökulmasta helpotusta Santeri Uusi-Laitilan johtomaalin muodossa ja pari minuuttia myöhemmin pelipäällä ollut Tammiranta laukoi hattutempun. Ja kun lapa on kuuma, niin silloin se on kuuma. Tammirannan neljäs maali vei SPV:n taas kolmen maalin johtoon. Sisukkaat keltapaidat eivät antaneet periksi vieläkään, vaan kirivät viimeisillä minuuteilla maalin päähän. Loppuhetkiä saatiin jännittää, mutta kolme sekuntia ennen päätöstä Eero Karjanlahti pääsi tuikkaamaan pallon tyhjään maaliin ja Urheilutalolla soi Yellow Submarinen sijaan C´Est La Vie.

Neljän maalin Tammiranta oli SPV:n tehokkain pelaaja, FBC Turun puolelta taas Nikolas Laaksonen kahdella maalilla sekä kahdella syötöllä. SPV:n maalilla Ossi Lallukka kirjautti 18 torjuntaa ja FBC Turun Jens Beijar 17.