Yhden pisteen reissu

SPV pelasi kovan vierastuplan pe-la, kun se kohtasi sekä Espoon Indiansin että Tampereen Classicin vieraissa. Avauskierroksella Classicia riepotellut Indians oli lopulta myös Peliveljiä etevämpi, kun se voitti voittolaukauksilla lukemin 6-5 (3-0,1-3,1-2). Seuraavana päivänä Lempäälässä SPV sai nöyrtyä myös Classicille, nyt loppulukemin 8-6 (3-2,2-1,3-3).

Molempia otteluja yhdisti SPV:n hieno kiri, Indiansia vastaan nousu tapahtui 4-0 tilanteesta jopa 5-4 johtoasemaan, mutta sitten ottelu sai Peliveljien kulmasta varsin kirvelevän käänteen, kun ensin joukkueen päästyä ylivoimalle Indians rokotti alivoimalla tilanteen tasoihin, ja vielä tovisen päästä tasatilanteessa SPV hukkasi rangaistuslaukauksen. Niinpä voitto haettiin lopulta voittolaukauskisasta, jossa Indians oli nyt terävämpi.

Classicia vastaan SPV nousi 6-3 tilanteesta tasoihin 6-6:een, mutta sitten osui enää Classic ja pisteet jäivät kaikki tamperelaisille.

5L9A4513.CR3

Viikonlopulta jäi siis lähes luu käteen, mutta joukkue osoitti kyllä potentiaalinsa näissäkin otteluissa. Vaikka nyt raskaita oppirahoja maksettiin, pelissä oli myös paljon ilonaiheita. Yksi sellainen oli nuoren ykkösviisikon hienot otteet. Konsta Haukkala laidoillaan Riku Hakanen – Juuso Keskinen ja takanaan Viljami Järvikangas – Santeri Uusi-Laitila olivat molemmissa otteluissa hyvin pelin päällä ja myös vastasivat suurimman osan SPV:n onnistumisista.

Viikonlopulta katseet on nyt käännetty tulevaan viikonvaihteeseen ja siellä tiedossa onkin sitten Väli-Suomen salibandya koko mitalla. Perjantaina SPV pelaa historiansa ensimmäisen vierasottelunsa Seinäjoki Areenassa, kun Nurmon Jymy isännöi Superviikonlopun avauksessa paikallisderbyä. Sunnuntaina samassa hallissa SPV kohtaa sitten Jyväskylän Happeen.

Perjantaina ottelu alkaan klo 18.30 ja sunnuntain klo 17.00. Sunnuntain ottelun liput saa ennakkoon edullisemmin täältä:

Liput

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.