Viikonlopulta voitto sarjakärki TPS:stä ja tappio Oilersille

SPV:n tuplaviikonloppu vieraissa tuotti 5-6 voiton sarjäkärki Tepsistä ja 9-3 tappion Esport Oilersista. Lauantain ottelu Turussa oli erittäin kaksijakoinen, kun pelin puolivälissä SPV johti peliä 6-0. Tämän jälkeen TPS sai pelistä kiinni ja hiipi kolmannessa erässä jo maalin päähän. SPV kuitenkin kesti ja täysi pistepotti lähti punaisten matkaan.

F-liiga 2022–2023 (37)

Sunnuntaina Espoossa Oilers oli alusta asti paremmin hereillä ja meni heti eka vaihdossa johtoon. SPV taisteli kuitenkin mukaan peliin ja varsinkin ottelun toisessa erässä peli nousi arvoiselleen tasolle. Kolmanteen erään lähdettiin Oilersin 4-3 johdossa ja näytti siltä, että tämäkin peli olisi loppuun asti maalin peli. Oilers kuitenkin pääsi tuikkaamaan erän ensimmäisen maalin ja heti perään toisen. Tästä ei Peliveljet enää tällä kertaa nousseet, vaan riskitasojen nosto tuotti lisää lunta omaan tupaan ja lopulta Oilers rallatteli selvään voittoon.

Otteluiden pöytäkirjat:

TPS-SPV

Oilers-SPV

SPV:n ottelut jatkuvat ensi lauantaina todellisella huippuottelulla, kun Seinäjoelle saapuu hallitseva Suomen mestari Classic Tampereelta. Ottelu vihelletään käyntiin klo 17.00 Urheilutalolla. Liput otteluun saa ennakkoon kätevästi täältä tai paikan päältä lipunmyynnistä klo 16.00 alkaen.

Artikkelin kuvat: SSBL/Anssi Koskinen

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.